Контакт

Оставете ни порака

Наши продавници

1. Борис Кидрич бб – Дујле – 032 612 992
2. Борис Крајгер бр.2 – ЕТЦ Елкос – 032 605 992
3. Ванчо Прќе бб – 032 606 992

Email: info@mediastore.mk

Работно Време

Понеделник – Сабота: 8.30 -21.00
Недела: Одиме на риба

Вработување

Доколку сте заентересирани за можностите за вработување, контактирајте: info@mediastore.mk