Што можеме да очекуваме од паметните телефони до крајот на годината

Десетици нови смартфони беа претставени на неодамна одржаниот саем наречен Конгрес на мобилниот свет. До крајот на годината ќе видиме уште безброј. Еве што можеме да очекуваме: Фото: Pixabay Инвазија на

Read More

„Самсунг галакси А8“ пристигнува во Македонија! Ова се новите функции што ни ги носи овој модел

„САМСУНГ ГАЛАКСИ А8“ ПРИСТИГНУВА ВО МАКЕДОНИЈА! ОВА СЕ НОВИТЕ ФУНКЦИИ ШТО НИ ГИ НОСИ ОВОЈ МОДЕЛ Компанијата „Самсунг електроникс“ во декември го најави паметниот уред „галакси А8“ (2018) (Galaxy A8(2018))

Read More

Зошто мобилните телефони со тек на време стануваат побавни и како да го решите проблемот?

Освен ако не ги менувате паметните телефони на секои шест месеци, веројатно сте забележале дека по одредено време тие почнуваат да работат сѐ побавно. Ова се случува и со „Андроид“

Read More