За Нас

МЕДИА ДИЗАЈН MEDI@STORE

WhatWeDo

ШТО ПРАВИМЕ НИЕ?

Уживаме во работата

ВИЗИЈА

Да продолжиме по патот по кој сме изградиле доверба и сигурност

ИСТОРИЈАТ

МЕДИА ДИЗАЈН е основана во 2004 година, со главна цел да обезбеди квалитетни ИТ производи и ИТ системи, сервис, одржување и инсталации на истите.

See Details

Што навистина работиме?

Продажба, сервис и одржување на компјутери и компјутерска опрема

Наша визија

Да продолжиме по патот по кој сме изградиле доверба и сигурност

Историја на фирмата

МЕДИА ДИЗАЈН успешно постои и се развива цели 12 години. Успешната приказна започнува во 2004 година со отварање на продажно-сервисен центар од 35м2 и еден вработен за да денеска поседуваме 3 модерни салони за продажба на компјутерска опрема со вкупна површина од 180м2, магацински простор од 100м2, две дистрибутивни возила и најбитното 10 високостручни вработени кои секојдневно се грижат за повеќе од 2000 клиенти

Соработувајте со нас!

12 годишната продажба на компјутерска опрема ни дава искуство да ги избереме најквалитетните продукти за нашите клиенти!

Што може да направиме за Вас ?

Техничка подршка

Квалитет

Брза испорака

Грижа на корисници

Повеќе од 2000 задоволни клиенти